FRANCIJA JE OBNEMELA!

En lep pozdrav vsem!

Kot obljubljeno v prejšnjem postu, vam tokrat na meniju ponujam kratko reportažo s koncerta skupine Aperion v Franciji v obliki teksta, slik in videa. Upam, da dobite približen vtis, kako dobro se je skupina odrezala izven naših meja.

V ponedeljek, 17.10., je mesto Lyon gostilo H’elles on Stage festival in se izkazalo za odličnega gostitelja! Skupina Aperion je igrala na festivalu kot eden od petih metal bendov tistega večera. Publika je bila nad njihovim nastopom tako prijetno presenečena, da so ostali dobesedno odprtih ust! 🙂 Koncert je bil res neverjeten, odziv s strani obiskovalcev pa izredno pozitiven.

Po koncu nastopa so jih njihovi novi oboževalci zasuli s prošnjami za podpise in slikanja, kar je trajalo več kot eno uro. Ne da bi pretiravala, lahko mirno rečem, da so zasenčili tudi L’eves Eyes, glavne zvezde tega festivala. 🙂

Za skupino je bila to res odlična izkušnja in se bodo, po njihovih besedah, v Francijo zagotovo še vrnili. Kot je povedal Črt, kitarist skupine, pa se: “še posebej zahvaljujemo našim prijateljem v Lyonu, vous êtes génial!”

Tukaj najdete kratek posnetek iz njihovega nastopa na festivalu. 🙂 Spodaj pa je še nekaj slik, ki so ujele magične trenutke na odru.

Upam, da vam je bila današnja ponudba všeč in da ste uživali v poslastici dneva. 🙂 Do naslednjič, ko se spet beremo, uživajte in pazite nase v teh mrzlih dneh. Bye!